Huske å filtrere

Arbeid, Bipolar, Mental helse av Stig Mass Andersen Skriv en kommentar

En av mine inspirasjonskilder innenfor gründerverdenen er Gary Vaynerchuk. Jeg forsøker å sile ut noe av det han sier fordi budskapet i noen av videoene hans kan være i overkant tøffe. Likevel ble jeg veldig påvirket av ham i tiden før manien kom.

Vaynerchuk la ut flere mobilbilde-bakgrunner i mars som følgerne hans kunne bruke. Jeg valgte meg den med sitatet under. Da virket det som en god idé. Tidlig på året slet jeg med å komme skikkelig igang med frilans-hverdagen og trengte noe som pushet meg. Men etterhvert har det ikke vært noe problem, og siden jeg fortsatte å ha budskapet på telefonen, så fulgte jeg det mer og mer, mens arbeidsmengden ble større.

Stop thinking, stop pondering, stop strategizing, stop debating, GO DO – Gary Vaynerchuk

Like før sykehusinnleggelsen gjorde det at jeg hele tiden skulle gjennomføre, ikke tenke eller bruke tid på strategi i arbeidet. Men det jeg ikke hadde i tankene var at Gary Vaynerchuk har 800 ansatte og et stort apparat rundt seg. For min del har jeg foreløpig ikke mange rundt som kan avlaste ved å gjøre arbeidet de gangene det behøves. De som er med gjør en stor jobb, men vi mangler et apparat rundt det vi driver med.

 

Velbrukt ord

Et større filter har jeg bestemt meg for å få. Det er viktig å huske at budskapet som spres ikke nødvendigvis er tilpasset meg selv om det høres veldig fengende ut. Jeg kommer fortsatt til å lytte til Vaynerchuks til tider tøffe budskap om å tørre å gjøre det man drømmer om. Men kanskje ikke alltid høre på når han snakker om hvor ekstremt hardt man må jobbe. Det handler vel om å arbeide på en smart måte også.

PS: Hyllesten til Optimus Prime på bildet over kan kanskje se malplassert ut. Men om man begynner å lytte til optimaliseringsbudskapet blir det som at Optimus Prime står med sin dype stemme og prediker det til deg. Eller så har jeg bare lagt det inn fordi jeg er fan av Transformers.
Optimus Primes tale