Bipolar Superstar

«Er det nødvendig å feste dem så jævlig stramt?» roper jeg til politikonstablene. Håndjernet gnager seg inn i håndleddene. De kommer altså hit til Telenor Arena og avbryter konsertforberedelsene mine. Det er én misforståelse i en serie av flere.
De første setningene i boka
Boken Bipolar SUperstar

Fakta

Utgitt: 2015
Forlag: Tigerforlaget
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283380057
Utgave: 1. utg.

Bestill her!

Om boka

Dette er den styggvakre historien om Oliver og hans liv med bipolar lidelse. Oliver tror han er en superstjerne en musikkartist for de store arenaene. Vi møter ham for først gang da han legges i håndjern av politiet på Telenor Arena, hvor han, som han selv forklarer, forbereder seg til kveldens konsert med bandet sitt AlligatorX. Hendelsen resulterer i innleggelse på psykiatrisk avdeling, men alt er ikke bare negativt. Her møter Oliver Elin, og romanen tar form av en kjærlighetshistorie med vage grenser mellom virkelighet og mani, sinne og redsel, glede og sorg. Men mest av alt handler romanen om viktigheten av å slippe andre mennesker inn på oss, og stå skulder ved skulder.

Når vi kommer frem til leiligheten gir jeg sjåføren en av tekstene mine. Det er nettopp slike situasjoner jeg har spart dem til. Siden jeg kommer på nye tekster hele tiden, gjør det ikke noe for meg å gi bort originaler. Men de som får dem blir i besittelse av noe som kommer til å ha en helt vill markedsverdi etterhvert som verden oppdager meg.

«Du må betale!» roper sjåføren.

«Ja, men det er det jeg gjør. Jeg er en kunstner som snart vil være verdenskjent. Det du har fått der kommer til å være verdt tusenvis av kroner om kort tid. Kanskje millioner,» svarer jeg ham rolig.

«Kutt ut! Du må betale med penger.» Han skriker nå.
Hovedpersonen Oliver og en taxisjåfør er ikke helt enige om hvor mye Olivers tekstark er verdt

Fortell en venn om boken!

Men den dårlige samvittigheten får jeg aldri til å forsvinne, for i begynnelsen av forholdet satt dama mi mye hjemme, mens jeg var på øving. Thyra er dama jeg elsker. Eller er glad i. Det har vært en ond sirkel å gå i, for den dårlige samvittigheten for å ha vært mer på øving enn med jenta mi har drept noe av kjærligheten til henne. Så får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke føler det samme som før. Noe som gir skikkelig dårlig samvittighet ganger to.
Oliver om dårlig samvittighet fordi han er mye på bandøving