bipolar

Gleder meg til å bygge steg for steg!

Bipolar av Stig Mass Andersen Skriv en kommentar

bipolar Etter et fantastisk år ser jeg nå frem til å bruke de neste par månedene på å bygge videre på prosjektet. En liten ting er å integrere bloggen med nettsiden min. Her er altså første innlegg på den nye siden. Jeg gleder meg til å ta til meg alt av respons jeg har fått via foredrag og sosiale medier. For det er dere som opplever prosjektet utenfra som sitter på informasjonen som er gull verdt for meg. Hva gjør Bipolar Superstar spennende live under foredrag og via bloggposter/facebookstatuser etc? Mye av responsen kommer jo umiddelbart via likes etc når det kommer til poster. Men jeg tar gjerne imot innspill på hvordan dere opplever hele prosjektets fremtoning.

Det var skummelt å starte med dette prosjektet for noe over et år siden. Men ved hjelp av den responsen mange av dere som følger prosjektet har gitt meg i forskjellige anledninger sitter jeg igjen med en helt annen selvtillit nå. Jeg skal beholde mye av det som er bra. Men det gir meg også en styrke til å ta sjanser videre hva angår konseptet. Et eksempel som føltes som en sjanse å ta, men som har blitt tatt godt imot er f.eks. Ekte menn-bildene.

Det neste foredraget kommer jeg til å holde 6.februar 2014 på Litteraturhuset i Fredrikstad. Da skal jeg gjøre endel endringer som kommer til å løfte kvaliteten på foredraget noen hakk til. For det er det som driver meg. Å jobbe jevnt for å bygge steg for steg videre.