bipolar

Hjertet mitt blir plukket opp

Bipolar, Bok av Stig Mass Andersen Skriv en kommentar

Bildet over er tatt av leser Hilda Rebecka Andresen-Reidarsdottir. Slike bilder er gøy å se.

Jeg skrev for en stund siden et innlegg om angsten for at boken min ikke ville bli lest. Og sammenlignet det med å legge hjertet mitt på gata. Så kunne noen enten ta det opp, hoppe på det eller ikke røre det i det hele tatt. Nå kan jeg med glede melde at flere og flere begynner å ta opp hjertet mitt. Det setter jeg så utrolig stor pris på.

Det begynte virkelig å løsne etter at jeg var innom God Morgen Norge i TV2. Jeg var veldig spent i forkant siden det var min første gang på skjermen, men jeg ble møtt så flott av redaksjonsgjengen, og ikke minst av programlederen Peter, at jeg slappet av når kameraene ble slått på. Og i etterkant har det vært en massiv respons. Artikkelen ble lest av over 80 000, har blitt delt over 3000 ganger på Facebook, og det er kom en drøss kommentarer da TV2Nyhetene delte saken på sin FB-side. Det siste var kanskje det som var mest uvant. For eksempel var det ei som skrev at hun var min gamle nabo, og at hun nå forsto hvorfor jeg hadde oppført meg så rart. Det eneste problemet er at jeg ikke har peiling på hvem hun er. Men jeg synes mest dette er morsomt. For det vitner om at min historie engasjerer.

Her kan du lese saken fra God Morgen Norge, og her fulgte lokalavisa Fredriksstad Blad opp saken i etterkant.

I tillegg har jeg blitt intervjuet her av Magasinett.no. Det var en fin opplevelse. Ikke bare er saken skrevet på vakkert nynorsk, men journalisten hadde lest boka og var tydelig inne i hva den handlet om. Så det endte med at jeg måtte stille noen spørsmål rundt hvordan hun oppfattet historien min.

Jeg kjente meg også ganske viktig her på fredag da jeg plutselig fikk en telefon fra en i NRK2 som ville levere en bok til meg. Så da kom det bud på døra mi. Det har ikke skjedd før, men absolutt noe jeg kan venne meg til. Årsaken til dette er at jeg skal være med på et program som heter «Selskapet» i begynnelsen av oktober angående kultur og psykisk helse. Den andre forfatteren har vært ganske mye lengre i gamet enn meg, men de vil vel ha meg med grunnet min ekspertise på det å være åpen rundt min psykiske helse. Er hvertfall utrolig gøy å bli oppdaget og løftet frem slik. Og jeg gleder meg til å prate om et tema jeg brenner for med andre som kan mye om det.

Jeg har gitt beskjed til forlaget at jeg ikke ønsker å vite antallet solgte bøker, men jeg har fått beskjed om at det går jevnt og trutt ut med bestillinger, og jeg er utrolig takknemlig for alle som har valgt å lese historien min. For min del handler ikke dette kun om boka, men også at verdiene som prosjektet mitt står for får mer oppmerksomhet.

Tusen takk til alle som følger med meg, og som leser!