Best mulig til å skrive

Arbeid, Bipolar, Bok, Konserter av Stig Mass Andersen Skriv en kommentar

I lengre tid har jeg gått med en magefølelse på at det trenges en endring karrieremessig. Fordi jeg ønsker å bli best mulig til å skrive, både med toner og bokstaver. I denne prosessen kommer jeg til å være bevisst på hva som kan læres av de forskjellige erfaringene jeg gjør.

Rolleblanding

Å blande roller er et uttrykk som for mange forbindes med noe negativt. Samtidig kan det å blande roller, i betydningen av å ta med seg erfaringer fra en rolle til en annen, være meget nyttig. Jeg er forfatter, artist og entreprenør. Forlaget har trukket frem at en av styrkene mine som forfatter er at språket mitt til tider blir musikalsk. Det er helt bevisst. Min lange erfaring som tekstforfatter, låtskriver og frontfigur i ulike undergrunnsband skal skinne igjennom når jeg skriver bok.

Tydelig musikalsk univers

Samtidig har jeg hentet masse bra inn i rollen som musiker fra det å ha gitt ut bok. Siden jeg har skrevet en hel bok med samme navn som artist- og bandgreia har jeg plutselig et mye tydeligere univers å hente låttekster og melodier fra. Vi skal bevege oss fra det stille til det bråkete og grandiose, fordi det er helt naturlig utifra den historien vi er i ferd med å skape som helhet.

Skribent i et innovativt miljø

Den største endringen jeg har gjort nå er å si opp jobben min som kundekonsulent i SEB, og begynne å arbeide i A3mag, et nytt magasin for unge. Her skal jeg blant annet skrive artikler, være med på å lage videoer, og forme profilen vår sammen med resten av redaksjonen. Jeg har bare såvidt begynt, men det er virkelig utfordrende. Noe jeg håpet på at det ville bli. I bunn og grunn er det historiefortelling som knytter alle de rollene jeg har vært inne på sammen, og det er noe jeg kommer til å lære masse om. Både om research, og hvordan man skal forme intervjuer og artikler for å nå ut best mulig, samtidig som vi ønsker å påvirke samfunnet med gode verdier i bunn.

Jeg er sikker på at alt dette vil gjøre meg enda bedre til formidle det jeg tror på.