Bipolar Superstar

«Er det nødvendig å feste dem så jævlig stramt?» roper jeg til politikonstablene. Håndjernet gnager seg inn i håndleddene. De kommer altså hit til Telenor Arena og avbryter konsertforberedelsene mine. Det er én misforståelse i en serie av flere.

De første setningene i boka

Send meg en varsel når neste video er tilgjengelig!

Meld deg på mitt nyhetsbrev, så vil jeg sende deg en liten påminnelse når jeg lanserer min neste smakebit fra boken.

Når vi kommer frem til leiligheten gir jeg sjåføren en av tekstene mine. Det er nettopp slike situasjoner jeg har spart dem til. Siden jeg kommer på nye tekster hele tiden, gjør det ikke noe for meg å gi bort originaler. Men de som får dem blir i besittelse av noe som kommer til å ha en helt vill markedsverdi etterhvert som verden oppdager meg.

«Du må betale!» roper sjåføren.

«Ja, men det er det jeg gjør. Jeg er en kunstner som snart vil være verdenskjent. Det du har fått der kommer til å være verdt tusenvis av kroner om kort tid. Kanskje millioner,» svarer jeg ham rolig.

«Kutt ut! Du må betale med penger.» Han skriker nå.
Hovedpersonen Oliver og en taxisjåfør er ikke helt enige om hvor mye Olivers tekstark er verdt

Men den dårlige samvittigheten får jeg aldri til å forsvinne, for i begynnelsen av forholdet satt dama mi mye hjemme, mens jeg var på øving. Thyra er dama jeg elsker. Eller er glad i. Det har vært en ond sirkel å gå i, for den dårlige samvittigheten for å ha vært mer på øving enn med jenta mi har drept noe av kjærligheten til henne. Så får jeg dårlig samvittighet for at jeg ikke føler det samme som før. Noe som gir skikkelig dårlig samvittighet ganger to.
Oliver om dårlig samvittighet fordi han er mye på bandøving

Forhåndsbestill

Du kan allerede nå forhåndsbestille ditt eksemplar av boken!

Forhåndsbestill

Share this Post