Få Bipolar Superstar på besøk

 

 

Nå skal vi som individer tilpasse oss til å leve sammen igjen. Noen har hatt psykiske utfordringer å ta hensyn til, mistet jobben eller vært isolert. Det har vært utfordrende tider for organisasjoner og bedrifter som helhet også.

Jeg heter Stig Mass Andersen og kaller meg Bipolar Superstar som artist og foredragsholder. I nesten 10 år har jeg jobbet med å utvikle mine foredrag. De kjennes virkelig aktuelle nå. Jeg vil skape et positivt perspektiv på tiden vi har fremfor oss. Dette gjør jeg ved å kombinere musikk, fortellerglede og tips.

Jeg tar utgangspunkt i min egen erfaring med bipolaritet, som har gjort at jeg har opplevd angst, depresjon og mani, men som også gjør at jeg lever med sterke følelser i hverdagen.

Foredraget "Det går bra, eller?"

Jeg bruker humor og ærlige poenger for å gi deg refleksjoner rundt hvordan du kan prate med kolleger, venner eller pårørende på et dypere plan. Jeg tar for meg hvordan vi sammen kan stå best rustet etter gjenåpningen. Jeg spiller egenskrevne låter som kler foredraget. Slik blir dette også en kulturell opplevelse. Passer for bedrifter, organisasjoner og andre. Jeg er fleksibel med tanke på korona-situasjonen.


Tilbakemeldinger etter foredrag:

Fontenehuset Gjøvik 5.oktober 2021

Stig var en av våre foredragsholdere på vårt arrangement for Verdensdagen for psykisk helse 2021. Han spilte egne låter og ga oss foredraget «Det går bra eller?». Kombinasjonen mellom sang og foredrag var super! Stig var engasjert og ga mye av seg selv. Han var veldig opptatt av at vi skulle få utbytte av innslaget og var enkel å samarbeide med hele veien. Vi har fått flere positive tilbakemeldinger på at han var tilstede og hadde blikk kontakt med publikum. Dette var helt toppers! Kan anbefales! 

Mental Helse Ungdom Sotra 10.oktober 2021

Leide inn Stig til foredrag i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Han holdt et foredrag på 45 minutter, som var både underholdende, intimt og veldig, veldig viktig. Med sin egen erfaring rundt psykisk helse evner Stig å formidle et budskap som ikke bare er interessant og personlig, men som kanskje også kan redde liv. Rent praktisk er han også veldig fleksibel og veldig rutinert. Anbefales!

Fontenehuset OsloØst 14.oktober 2021

Stig er en varm og nydelig fyr, som vi på Fontenehuset Oslo Øst har fått gleden av å bli kjent med, de siste månedene. Nå sist som sofadeltaker i en prat om psykisk helse, på vår markering av Verdensdagen for psykisk helse 2021. Stig er raus med å dele fra eget liv, og gir tilhørere grunn til ettertanke, så vel som å trekke på smilebåndet. Når han i tillegg drar fram gitaren, og serverer oss vakker musikk, er det bare å si; jeg kan anbefale alle en dose Stig! 

Ønsker du å booke et foredrag? Ta kontakt på 97080060 eller stig@bipolarsuperstar.no.