Få Bipolar Superstar på besøk

 

 

Nå skal vi som individer tilpasse oss til å leve sammen igjen etter lang tid på hjemmekontor eller restriksjoner på arbeidsplassen. Noen har hatt psykiske utfordringer å ta hensyn til, mistet jobben eller vært isolert. Det har vært utfordrende tider for organisasjoner og bedrifter som helhet også.

I nesten 10 år har jeg jobbet med å utvikle mine foredrag. De kjennes virkelig aktuelle nå. Fordi de kan skape et positivt perspektiv på tiden vi har fremfor oss.

En tilhører skal være inspirert etter å ha hørt foredraget mitt. Til å ta praten med en kollega eller venn. Om det så handler om egne utfordringer eller at de vil være der for den andre. Slik forsøker jeg å gjøre de som lytter bedre rustet for fremtiden og skape en opplevelse å samles om for organisasjonen/bedriften som booker meg.

Beskrivelse av foredraget "Det går bra, eller?":

Stig gir deg refleksjoner rundt hvordan du kan prate med kolleger, familie eller pårørende på et dypere plan. Han tar for seg hvordan vi sammen kan stå best rustet på veien videre. Han deler historier, humoristiske poenger og egenskrevne låter med gitar som skaper stemning. Slik blir dette også en feiring av at vi går mot bedre tider igjen. Passer for bedrifter, organisasjoner og andre.

Tilbakemelding etter foredrag:

"Stig var foredragsholder, artist og han satt i samtalepanelet, og han løste alle oppgavene på en utmerket flott måte. Han skapte et engasjert publikum som lo godt til hans humoristiske betraktninger, de satt alvorstynget til hans sterke fortellinger, og det var flere ganger jeg opplevde å få gåsehud, noe andre tilhørere også kjente på! Han har virkelig bidratt til å skape et vellykket arrangement! Jeg kan på det sterkeste anbefale Stig til andre arrangører, for vi håper å få benytte han ved en senere anledning!"

Ønsker du å booke et foredrag? Ta kontakt på 97080060 eller stig@bipolarsuperstar.no.